(Gambar) Photoshop Gadis Bertudung Duduk Atas Riba Lelaki???


Ye. Aku tau Adobe Photoshop boleh edit gambar. Contohnya gambar gadis bertudung ni boleh edit bagi nampak macam duduk atas riba lelaki. Aku dapat dari facebook share.



gambar photoshop gadis bertudung duduk atas riba lelaki

Masya-Allah. So kalau nak bergambar atau nak upload gambar kat facebook tu, berjaga-jagalah sebab dari situ mungkin fitnah boleh tercipta. Dan fitnah yang paling bahaya adalah fitnah wanita. Kesian kat gadis bertudung tu. (Actually gambar atas tu contoh je. Sekadar berkongsi ilmu dan nasihat.)

So, gunalah Adobe Photoshop untuk kebaikan contohnya edit atau buat gambar yang ada ilmu agama, hadis dan lain-lain lagi. Banyak dapat pahala tu.

Semoga bermanfaat untuk semua dan selamat beramal :)