MEMALUKAN.!!! Seorang Guru Perempuan Bertudung Ditahan Polis Kerana Memaksa Pelajar Berusia 16 Tahun Melakukan Hubungan Intim Dalam Kereta.


Ishh Memalukan!..Guru wanita BERTUDUNG hadapi hukuman penjara 17 tahun PAKSA pelajar buat hubungan k3lamin dalam KERETA Daily Mail melaporkan Hardan yang merupakan guru ganti telah melakukan jenayah hubungan intim paksa dengan remaja dari Manchester Region

Pasukan penyiasat berkata, insiden itu berlaku Khamis (20/11/2014), di Wayne, New Jersey. Namun,butiran mengenai insiden dan mangsa itu tidak didedahkan.

Menurut NorthJerysey.com, guru bertudung ini bertemu dengan pelajar tersebut di luar waktu sekolah lalu dia membawa pelajar ke sebuah lokasi di Wayne. Hubungan s#ks berlaku di dalam kereta guru tersebut di sebuah tempat parkir.

Hardan bakal menghadapi tuntutan hukuman penjara selama 17 tahun jika terbukti bersalah atas semua tuduhan yang dikenakan kepadanya.

0 Response to "MEMALUKAN.!!! Seorang Guru Perempuan Bertudung Ditahan Polis Kerana Memaksa Pelajar Berusia 16 Tahun Melakukan Hubungan Intim Dalam Kereta."

Post a Comment