NAH AMBIK KAU.!!! !!! Tak sanggup nak tengok gambar si Shila Amzah ni.. [3 Gambar]

ADOI KANTOI !!! Tak sanggup nak tengok gambar si Shila Amzah ni...Sape yang tengok mesti nak MUNTAH!!! Gambar macam tu pun nak upload!!! CLEAR kot nampak BENDA Tuuuuuuuu....!!


Adoi!!! Tak sanggup nak tengok gambar si Shila Amzah ni…Sape yang tengok mesti nak MUNTAH!!! Gambar macam tu pun nak upload!!! CLEAR kot nampak BENDA Tuuuuuuuu….. Gambar Shila Amzah terkangkang undang kontroversi – Kontroversi t entang gambar-gambar beraksi kurang senonoh yang dikaitkan dengan Shila Amzah memang bukan perkara baru dan sudah beberapa kali berlaku sebelum ini.
Pada Jun dan Ogos tahun lalu, bekas kekasih Sharnaaz itu pernah dihentam peminat kerana berkongsi beberapa keping gambar dalam keadaan berpakaian ketat sehingga memperlihatkan bentuk tubuh badannya.Terbaru, Shila Amzah kembali menimbulkan kontroversi apabila berkongsi sekeping gambar yang memperlihatkan dirinya cuba melentur badan sehingga kakinya terkangkang ke atas. Aksi tersebut dilakukan dalam keadaan bertudung.
Kebanyakan peminat yang menjadi pengikut Shila tidak senang dengan perkongsian gambar itu kerana menganggap aksi berkenaan tidak beradab dan kurang manis sebagai wanita bertudung.


Meskipun, ramai peminat mengetahui tindakan Shila itu dilakukan tanpa niat namun kata mereka, sebagai seorang artis bertudung, dia seharusnya sudah sedia maklum bahawa setiap inci perbuatannya akan diperhatikan dan dihakimi oleh orang luar.